Föräldragruppen....

Idag var det dags för första föräldragruppen...oj vad nervös jag var. Varför jag var nervös vet jag faktiskt inte...tror mest det var för att jag inte visste vilken sorts mammor som skulle finnas där. Jag är ju som sagt ingen "latte-mamma" som har en Bugga och får på sig sina vanliga jeans en dag efter förlossningen....ha ha.
Calle följde med eftersom jag har min förbannade inflammation i armen och fortfarande inte kan lyfta Svea ordentligt.

Men vad roligt det var, kul att se att det mest var normala kvinnor som verkade ha huvudet på skaft. ...skönt. Fick bra kontakt med alla faktiskt och vi bestämde att vi ska promenera en dag i veckan, skönt att ha nåt att se fram emot...sen kanske man kan ha fikaträffar hemma hos varandra också...(klyscha jag vet..)

Denna veckan är verkligen fullbokad av saker..idag var det föräldragrupp, imorgon är det vägning av Svea och mammasamtal och på onsdag så ska jag på återbesök på MVC..ska bli spännande...ska nog prova vågen där borta...ha ha. På lördag är det  hejdå-fest hemma hos min syster som den 3 februari ska bege sig till Mellanamerika några månader..åååhh vad jag kommer sakna henne, Svea kommer ju vara så himla stor när hon kommer hem igen...Ja ja hon måste få leva sitt liv.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0